Брзина, Стабилност, Моќ!

Никогаш повеќе нема има потреба да се грижите за вашиот сервер, за неговите перформанси и безбедноста.

Единствена грижа ќе ви биде НАПРЕДОКОТ на вашиот БИЗНИС! 

Придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

Дедицирани хостинг сервери, Бизнис емаил дедицирани сервери, Специјални понуди со предефинирани спецификации.

Fully managed

Комплетно менаџиран од наша страна. Немате никакви обврски да се грижите за техникалии. Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

Безбедност на највисоко ниво

Бидете спокојни! Вашите податоци и вашата веб страна се наоѓаат на безбеден сервер. 100% сме фокусирани на безбедноста на нашите сервери.

Максимум перформанси

Нашите сервери се “custom build”, сетирани за максимум перформанси на вашата веб страна. Користиме бр.1 хардвер во хостинг индустријата. 

Бесплатна миграција

Без разлика на кој хостинг сте моментално, нудиме комплетна бесплатна миграција на вашата веб страна. Со самата миграција веќе добивате 50% поголема брзина и бесплатна оптимизација.

Дневен бекап

Дневно автоматско бекапирање на вашите податоци / веб страна. 

Беспрекорна поддршка

Ние се грижиме за Вас!
100% client satisfaction. Едноставна user friendly комуникација и флексибилност. Тука сме да ви помогнеме да ја остварите вашата цел!

%

58% побрзи процесори

%

28% побрза меморија

години техничко искуство

години одржавање сервери

дена на договор (без годишни обврски)

HybridHosting е дел од “Entrepreneur Business Solutions” лоцирана во Велика Британија. Насочени сме кон пронаоѓање решенија за поедноставување, симплифицирање, на онлајн работењето на мали, средни и големи компании како и физички лица.
HybridHosting е одговор на сите ваши проблеми околу одржувањето на вашата веб страна!

НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ?

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ПАКЕТ И ОСЕТЕТЕ ЈА БРЗИНАТА

цената на Тест пакетот е 50ден. симболична цена наменета за заштита од злоупотреба.
Аплицирајте за бесплатен Тест пакет преку контакт формата, со кратко образложение за вашата намера.

Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google

придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!