почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

за услуги ненаведени овде слободно контактирајте не
Овие услуги се дополнителни, во зависност од пакетот и подршката која ја имате информирајте се дополнително дали веќе имате бесплатна подршка.

ВЕБ ФИКС

Решавање на било кој проблем поврзан со вашата веб страна.

РЕСТОРИРАЊЕ БЕКАП

Ресторирање на бекап (дополнително ако веќе го имате надминато лимитот од подршката која ја имате со самиот пакет)

UnHack / Virus / Malware

Чистење на веб страната од вируси, или во случај на хак, враќање во нормална состојба (дополнително ако веќе го имате надминато лимитот од подршката која ја имате со самиот пакет)

Анализа / Извештај

Анализа за состојбата на веб страната, извештај и насоки како да се подобри. Често поради неправилно додавање на содржина, неоптимизирани слики, грешки при инсталирања на додатоци и сл. се случува да ја „загушите“. (дополнително ако веќе го имате надминато лимитот од подршката која ја имате со самиот пакет)

ПРЕМИУМ ПОДРШКА

Со овој тип на подршка добивате приоритет при решавање на евентуални проблеми и многу други додатоци. ПОВЕЌЕ ИНФО

 

ХОСТИНГ СЕРВЕРИ

за барања ненаведени во понудата, надоградба на постоечката услуга и слично слободно контактирајте не

Cloud 1 (179 ден. 6GB FastSSD, 150GB transfer, 1 domain, 1 core "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Наменет за почетници но и за мали компании на кои им ме потребно присуство онлајн, портфолио.
Ефтина цена не значи и слаби перформанси, ограничувањето е на 1 домејн, сепак брзината, стабилноста, сигурноста се на највисоко ниво.

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

Cloud 2 (379 ден. 13GB FastSSD, 175GB transfer, 4 domains, 1 core "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Понапреден сетап од претходниот во насока на ресурси и можност за 4 домејна.

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

Cloud 3 (699 ден. 27GB FastSSD, 200GB transfer, 10 domains, 1CPU core "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Понапреден сетап од претходниот во насока на ресурси и можност за 10 домејна.

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

PRO (1199 ден. 13GB FastSSD, 225GB transfer, 20 domains, 2CPU cores "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Следен левел на сервер со 2 процесорски јадра и можност за 20 домејна. Одлично се справува и со поголем трафик.

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

Hybrid 1 (1199 ден. 16GB FastSSD, 250GB transfer, Unlimited domains, 4CPU cores "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Следен левел, 4 процесорски јадра!

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

Hybrid 2 (1499 ден. 20GB FastSSD, 275GB transfer, Unlimited domains, 6CPU cores "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Следен левел 6 процесорски јадра!

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

Hybrid 3 (2199 ден. 32GB FastSSD, 300GB transfer, Unlimited domains, 8CPU core "2nd Gen AMD EPYC", SSL, DDoS, CDN)

Следен левел 8 процесорски јадра!

2nd Gen AMD EPYC – Број #1 во хостинг индустријата, нова серија на процесори кои го качуваат стандардот на дата центрите на високо ниво!
NvME SSD дискови – огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoSSSLCDN – Бесплатно

ИНФО ТАБ

СТАНДАРДНА ПОДРШКА
вклучена во секој пакет

 

ПРЕМИУМ ПОДРШКА

 • Бесплатна миграција на веќе постоечки веб сајт.
 • Една или повеќе инсталации на WordPress (во зависност од домејните на располагање)
 • Оптимизација на сервер – најдобри перформанси
 • Поставување на PHP сетинзи, пренасочувања, и се што ќе биде и ви е потребно.
 • Креирање на емаил акаунти
 • Бекап на податоци – дневно, неделно, месечно (30 дена)
 • Премиум додатоци за WordPress (plugins) * (наскоро)
 • Премиум WordPress теми бесплатно * (наскоро)
 • Бесплатно одстранување на грешки на вебсајт – (2 месечно) 
 • Извештаи, анализи и насоки за подобрување на вашиот веб сајт – (1 месечно)
 • Бесплатно обновување на бекап (restore backup) – (1 месечно)
 • Скенирање на веб сајт, грешки на веб, вируси, хак (CXS scan) – (1 месечно)
 • Одстранување на вируси, хак (unhack) – (1 месечно)
 • Бесплатна миграција на веќе постоечки веб сајт.
 • Една или повеќе инсталации на WordPress (во зависност од домејните на располагање)
 • Оптимизација на сервер – најдобри перформанси
 • Поставување на PHP сетинзи, пренасочувања, и се што ќе биде и ви е потребно.
 • Креирање на емаил акаунти
 • Бекап на податоци – дневно, неделно, месечно (30 дена)
 • Премиум додатоци за WordPress (plugins) * (наскоро)
 • Премиум WordPress теми бесплатно * (наскоро)
 • Бесплатно одстранување на грешки на вебсајт – (10 месечно) 
 • Извештаи, анализи и насоки за подобрување на вашиот веб сајт – (5 месечно)
 • Бесплатно обновување на бекап (restore backup) – (6 месечно)
 • Скенирање на веб сајт, грешки на веб, вируси, хак (CXS scan) – (4 месечно)
 • Одстранување на вируси, хак (unhack) – (6 месечно)
 • “LockDown” опција при евентуален напад на вашата веб страна
X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.