почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Комплетна понуда

Хостинг

најбрзиот “shared” WordPress хостинг по најдобра цена

ВПС

Потребна ви е брзина, стабилност, контрола и беспрекорна поддршка?

Емаил

Дедицирани емаил сервери – shared емаил сервери

Останато

Ви треба веб страна? Windows сервер, storage? Консултација?

„Shared“ Хостинг сервери

За закуп на 1год добивате 2 месеца гратис.

За специфични барања ненаведени во понуда контактирајте не.

Entry Level

594

99 ден/месечно

Entry Level

990
83 ден/месечно

Average Level

1794
299 ден/месечно

Average Level

2990
249 ден/месечно

Business Level

3720
620ден/месечно

Business Level

6200
516 ден/годишно

WordPress инсталации

1

3

6

1 x DIVI лиценца

вредност 4900ден/год.
(DIVI Builder, Bloom email optin,

Monarch social media, DIVI + EXTRA theme)

„Кик Старт“ пакет

240 темплејти или 1766+ готови страници (DIVI)

Простор (SSD/NvME)

1GB

50GB

100GB

SSL / CDN / DDoS

CPU / RAM

4CPU / 8GB RAM

4CPU / 8GB RAM

4CPU / 8GB RAM

Сообраќај / месечно

2000

7000

20.000

"Self Healing" технологија

Бекап (Amazon S3)

дневни до 30дена.

Емаил (SMTP relay) неограничено

FTP / ssh

Usermin interface

Поддршка

Минимум закуп

6 / 12м

6 / 12м

6 / 12м

VPS Сервери

За закуп на ВПС хостинг сервер за 1 година добивате 2 месеца гратис. Минимум закуп е 3месеци.

За специфични барања ненаведени во понуда контактирајте не.

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса
за закуп на 1год = 749 ден/м

899 ден/м

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса
за закуп на 1год = 1325 ден/м

1590 ден/м

Hybrid SX4

8 CPU, 30GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса
за закуп на 1год = 2208 ден/м

2650 ден/м

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Останати Услуги

Емаил - Hybrid M1

5GB простор – 1 домен

Roundcube webmail
POP3/SMTP/IMAP, Antispam

60ден/месечно

Повеќе

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Повеќе
 • Добивате веб пристап на вашиот емаил сервис (Roundcube платформа)
 • 1 домен и 5ГБ простор
 • одржување на сервер
 • пристап до контролен панел на кој можете да ги менаџирате вашите емаил адреси (неограничени) и простор
 • Shared IP адреса

Дедициран Емаил сервер

Дедицирана IP адреса, Roundcube webmail
POP3/SMTP/IMAP, Antispam.

Цената зависи од повеќе фактори – контактирајте не

Повеќе

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Повеќе

Дедицирана IP адреса

Комплетен хардвер и ресурси наменети само за Вас и вашите потреби.

Контролен панел за менаџирање на емаил адресите, домените на серверот и просторот.

Опција за целосно одржување и менаџирање од наша страна.

Премиум Поддршка

Вашиот “In House” систем/ веб администратор.

Мониторинг, инсталации, апдејт – целосна грижа за вашата веб страна или впс – контактирајте не

Повеќе

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Повеќе
 • приоритет на тикетот или повикот.
 • чистење од вируси
 • редовно ажурирање на плагини, WordPress и сл.
 • помош за сетирање на плагини или функционалности
 • враќање на бекап
 • месечна оптимизација или анализа за подобрување на перформансите
 • вибер / моб / емаил / тикет / fb / tw –комуникација
 • подготовка на сервер
 • инсталација на платформи и алатки (WordPress, Woocommerce, Usermin)
 • решавање на серверски проблеми и проблеми со емаил
 • поставување на php сетинзи, миграција, DNS рекорди …
 • автоматски бекап на податоци
 • консултации за подобрување на веб страната или сервисот кој го имате од технички аспект.

+ прашајте слободно за нешто што не е наведено тука
+ По договор може да се додаде дополнителна услуга

Изработка веб страна

Веб страна? Онлајн Продавница?
Windows сервер? Storage?
Media server, Next Cloud?

Цената зависи од повеќе фактори – контактирајте не

Повеќе

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Повеќе

Контактирајте не со конкретно барање.

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.