почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

– hybrid hosting –

Имате прашање?
Потребна ви е консултација?

Слободно контактирајте не на било кој од можностите наведени подолу.

За било какви прашања, детални спецификации или помош при избор на услуга ви стоиме на располагање. 

Facebook

fb.com/hybridhosting/

twitter

twitter.com/hybridhosting/

Тикет

креирај тикет

КОНТАКТ

15 + 3 =

Имате прашање?

често поставувани прашања / одговори кои можат да ви помогнат

Зошто Hybrid Hosting?

Затоа што со Хибрид Хостинг е едноставно да се има веб страна и уште полесно да се одржува.

Нашите сервери се максимално оптимизирани за WordPress.

“No Bloating” – “No Overselling” на shared пакетите.

За било кој пакет гарантираме брзина и стабилност. Единствено што треба да направите е да одберете пакет кој ќе го задоволува вашиот „сообраќај“.

Како да мигрирам на Hybrid Hosting?

Миграцијата е бесплатна.

Одберете пакет кој сметате дека ќе ги задоволи вашите потреби и контактирајте не, или консултирајте се со нас пред да одберете.

Ќе бидете исконтактирани од нашиот тим кој ќе ја реализира миграцијата бесплатно.

Купив сервер / услуга - што понатаму?

После купувањето на било кој сервер / пакет, за кратко време треба да добиете емаил со понатамошни инструкции и кориснички параметри.

Ако поради некоја причина не сте го добиле тој емаил, ве молиме да не исконтактирате.

Што значи стандардна поддршка?
 • подготовка на сервер
 • инсталација на платформи и алатки (WordPress, Woocommerce, Usermin)
 • решавање на серверски проблеми и проблеми со емаил
 • поставување на php сетинзи, миграција, DNS рекорди …
 • автоматски бекап на податоци
 • Auto SSL, DDoS заштита
 • консултации за подобрување на веб страната или сервисот кој го имате од технички аспект.
 • тикет / емаил / fb / tw – комуникација
Што значи премиум поддршка?
 • приоритет на тикетот или повикот.
 • чистење од вируси
 • редовно ажурирање на плагини, WordPress и сл.
 • помош за сетирање на плагини или функционалности
 • враќање на бекап
 • месечна оптимизација или анализа за подобрување на перформансите 
 • вибер / моб / емаил / тикет / fb / tw – комуникација

+ Се што е наведено во стандардна поддршка 
+ По договор може да се додаде дополнителна услуга 

Слободно контактирајте не.

Дали нудите „reselling“ можност?

Било која од ВПС понудите може да се користи како ressel можност. Најчесто SX3 е изборот на веб компании и фриленсери на кој ги хостираат нивните клиенти. 

Не сум сигурен/на кој сервер да го изберам.

Контактирајте не во секое време. Точно ќе ви кажеме што би ви било потребно во зависност од вашите барања и очекувања.

Што е DIVI и лиценцата која ја нудите?

DIVI е моментално број 1 платформа, визуелен едитор и креатор на веб страни. 

Редовна цена на лиценца: 4900ден/годишно
Кај нас бесплатно со секоја услуга.

Дополнителоно и:
Алатки   –    Темплејти

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.