почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 1 594ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Кошничка

Отстрани ставка Thumbnail image Продукт Цена Количина Меѓузбир
× Стартер „Entry Level“ Хостинг - 6 месеца 594ден секој 6 месеци
594ден секој 6 месеци

Вкупно во кошничката

Меѓузбир 594ден
Вкупно 594ден
Месечни исплати
Subtotal 594ден секој 6 месеци
Месечно плаќање 594ден секој 6 месеци
First renewal: 24 август 2024
X
My cart