почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Pricing Table Designs

Design 1

our Pricing

Choose your Plan

It will be as simple as occidental in fact, it will be Occidental.

ECONOMY

 

$25 / Month

1 Mobile Responsive Website

SEO Friendly for Google

Social media integration

1 Year Free Hosting (Included)

Free SSL Security

Modern Design website

10-page website

Google map integration

Easy to use CMS

Speed Enhanced

PREMIUM

 

$45 / Month

3 Mobile Responsive Website

SEO Friendly for Google

Social media integration

1 Year Free Hosting (Included)

Free SSL Security

Modern Design website

20-page website

Google map integration

Easy to use CMS

Speed Enhanced

ULTRA

 

$75 / Month

10 Mobile Responsive Website

SEO Friendly for Google

Social media integration

1 Year Free Hosting (Included)

Free SSL Security

Modern Design website

30-page website

Google map integration

Easy to use CMS

Speed Enhanced

WooCommerce Integration

Design 2

Simple Pricing for Everyone

At vero eos et accusamus iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos at dolores molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

Save 19%

Economy

$25
Per Month

Economy

$175
Per Year

Premium

$45
Per Month

premium

$345
Per Year

ultra

$75
Per Month

ultra

$575
Per Year

1 Mobile Responsive Website

SEO Friendly for Google

Social media integration

u

1 Year Free Hosting

u

Free SSL Security

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.