почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Брзина, Стабилност, Моќ!

Никогаш повеќе нема има потреба да се грижите за вашиот сервер, за неговите перформанси и безбедноста.

Единствена грижа ќе ви биде НАПРЕДОКОТ на вашиот БИЗНИС! 

Придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

Дедицирани хостинг сервери

Бизнис емаил дедицирани сервери

Специјални понуди со предефинирани спецификации.

Погледнете ја комплетната понуда на сервери!

Fully managed

Комплетно менаџиран од наша страна. Немате никакви обврски да се грижите за техникалии. Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

Безбедност на највисоко ниво

Бидете спокојни! Вашите податоци и вашата веб страна се наоѓаат на безбеден сервер. 100% сме фокусирани на безбедноста на нашите сервери.

Максимум перформанси

Нашите сервери се “custom build”, сетирани за максимум перформанси на вашата веб страна. Користиме бр.1 хардвер во хостинг индустријата. 

Бесплатна миграција

Без разлика на кој хостинг сте моментално, нудиме комплетна бесплатна миграција на вашата веб страна. Со самата миграција веќе добивате 50% поголема брзина и бесплатна оптимизација.

Беспрекорна поддршка

Ние се грижиме за Вас!
100% client satisfaction. Едноставна user friendly комуникација и флексибилност. Тука сме да ви помогнеме да ја остварите вашата цел!

години техничко искуство

години одржавање сервери

дена на договор (без годишни обврски)

HybridHosting е дел од “Entrepreneur Business Solutions” лоцирана во Велика Британија. Насочени сме кон пронаоѓање решенија за поедноставување, симплифицирање, на онлајн работењето на мали, средни и големи компании како и физички лица.
HybridHosting е одговор на сите ваши проблеми околу одржувањето на вашата веб страна!
X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.