почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

CUSTOM BUILD Сервери
дизајнирани за максимум перформанси

SHARED Cloud hosting

Сподели „облаче“. “Shared hosting“ пакет, сепак одлични перформанси со бр.1 хардвер. Оверселинг не постои кај нас!

Дедицирани сервери

Дедицирани само за вас. Врвна технологија, custom build, ултра брзи! Премиум поддршка и целосно менаџирани од нас!

Бизнис емаил сервери

Дедицирани бизнис емаил сервери со професионална поддршка. Контактирајте не за повеќе инфо.

SHARED Cloud hosting - хостинг пакети

 • За сите пакети важи 14 дена „money back guarantee
 • Cloud 0 hosting пакетот се закупува само на 6 месечен период (594ден /6 месеца), сите останати на месечно ниво 
 • За закуп на пакет на 1 година добивате 2 месеца гратис (ова не важи за Cloud 0)
 • Email адреси - неограничено со SMTP
 • SSH пристап за девелопери со едноставно барање
 • SMTP емаил редирекција
 • SSL / CDN / DDoS
 • WP - WordPress инсталации
 • AMD EPYC 2gen. CPU

Сервер

Цена

WordPress

SSD

Cloud 0

99 ден/месечно

1 WP

1GB SSD

Cloud 1

179 ден/месечно

1 WP

6GB NvME

Cloud 2

379 ден/месечно

4 WP

10GB NvME

Cloud 3

569 ден/месечно

6 WP

20GB NvME

Дедицирани сервери - Стандард

 • За сите пакети важи 14 дена „money back guarantee
 • За закуп на хостинг пакет (SX3, SX4, SX5) на 1 година добивате 2 месеца гратис, (SX1, SX2) 1 месец гратис
 • Минимум закуп на SX серијата е 3месеци.
 • Email адреси - неограничено SMTP
 • SSH пристап за девелопери со едноставно барање
 • Custom build hosting сервери, ултра перформанси, Бр.1 во Македонија
 • Intel Xeon CPU

Сервер

Цена

CPU / RAM

SSD

Hybrid SX1

449 ден/м

2CPU/ 4GB RAM

100GB

Hybrid SX2

899 ден/м

4CPU/ 8GB RAM

200GB

Hybrid SX3

1590 ден/м

6CPU/ 16GB RAM

400GB

Hybrid SX4

2650 ден/м

8CPU/ 30GB RAM

800GB

Hybrid SX5

4380 ден/м

10CPU/ 60GB RAM

1600GB

Дедицирани сервери - Премиум

 • За сите пакети важи 14 дена „money back guarantee
 • За закуп на пакет (2D, 2DS, 3D, 3DS, 4D, 4DS, 5D, 5DS) на 1 година добивате 2 месеца гратис, (1D, 1DS) 1 месец гратис
 • Минимум закуп на D и DS серијата е 1 месец
 • Email адреси - неограничено SMTP
 • SSH пристап за девелопери со едноставно барање
 • Custom build hosting сервери, ултра перформанси, Бр.1 во Македонија
 • D - Intel Skylake процесор 
 • DS - AMD EPYC 2gen.
 • Net speed 1Gb/s
 • NvME SSD на сите сервери

Сервер

Цена

CPU/RAM

NvME SSD

Hybrid 1D

695 ден/м

1CPU/ 2GB RAM

20GB 

Hybrid 1DS

995 ден/м

2CPU/ 2GB RAM

40GB 

Hybrid 2D

1295 ден/м

2CPU/ 4GB RAM

40GB 

Hybrid 2DS

1795 ден/м

3CPU/ 4GB RAM

80GB 

Hybrid 3D

2187 ден/м

2CPU/ 8GB RAM

80GB 

Hybrid 3DS

3087 ден/м

4CPU/ 8GB RAM

160GB

Hybrid 4D

3967 ден/м

4CPU/ 16GB RAM

160GB

Hybrid 4DS

5987 ден/м

8CPU/ 16GB RAM

240GB

Hybrid 5D

7767 ден/м

8CPU/ 32GB RAM

240GB

Hybrid 5DS

12687 ден/м

16CPU/ 32GB RAM

360GB 

Бизнис емаил сервери

 • За поголем број на домени, простор или за специфични барања и прашања контактирајте не на [email protected]
 • Целосна поддршка, бекап, одржување вклучено

Сервер

Цена

Конфиг.

Простор

Hybrid М1

60 ден/м

Webmin / Roundcube

5GB / 1домен

ПОДДРШКА

Нашата примарна дејност се Хостинг услуги, поточно WordPress менаџиран хостинг. Имаме комплетна одговорност во делот на достапност на серверите, а со тоа и достапност до вашите веб страни, брзината, безбедноста, стабилноста на WordPress како и на целокупниот систем.

За било какви проблеми на ваше располагање имате ТИКЕТ систем или да не контактирате на следнава форма или на емаил: [email protected]

Немате никакви обврски да се грижите за техникалии.
Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

Флексибилни сме за било какви дополнителни или недефинирани барања во понудата.
Слободно контактирајте не.

НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ?

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ПАКЕТ И ОСЕТЕТЕ ЈА БРЗИНАТА
цената на Тест пакетот е 50ден. симболична цена наменета за заштита од злоупотреба.
Аплицирајте за бесплатен Тест пакет преку контакт формата, со кратко образложение за вашата намера.
Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google
придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!
X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.