почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Професионален WordPress Хостинг

Број 1 хостинг услуга во Македонија.
Оптимизирани сервери за најдобро WordPress искуство.

Почуствувајте Брзина, Моќ, Стабилност!

Заборавете на проблемите со серверот, стабилноста, сигурноста на вашата или веб страната на вашиот клиент.
Фокусирајте се само на вашиот бизнис!

Custom compiled Nginx, light and fast 

Google-Brotli compression 

Lightning fast PHP-FPM 

custom built system

supporting hundreds of websites around the world

designed, tested from the ground up

ЗОШТО ИМАМЕ НАЈДОБАР WordPress ХОСТИНГ?

 • Google-Brotli compression 
 • Custom compiled Nginx, light and fast 
 • Absolutely zero ‘bulky’ control panels (that can slow down your server) 
 • Lightning fast PHP-FPM 
 • Nginx caching (compiled in at source) 
 • Nginx caches directly to RAM (10x faster than SSD) 
 • Common database queries cached in RAM 
 • Ultra-stable Self monitoring servers (automatic respawning by sockets) 
 • Sockets respawn PHP-FPM processes as they are needed 
 • Unique master/child Pool spawning setup for security and speed 
 • Each domain has it own secure master PHP-FPM Pool 
 • Custom memory management compiled at the core for the best speed and stability 
 • Intelligent leaning machines designed for raw power and performance! 

HARDWARE / FEATURES

2nd Gen AMD EPYC 
Број #1 процесор во хостинг индустријата!
NvME SSD
огромна улога во брзината на вашата веб страна!
DDoS заштита
Free SSL Certificate
Fully Managed CDN 

Овие спецификации важат за сите понуди / сервери кои ги имаме без разлика на нивната цена. Сите пакети / сервери се со ултра перформанси / врвна технологија

%

Минимум 50% побрза веб страна

Со мигрирање во ХибридХостинг добивате минимум 50% зголемување на брзината на вашата веб страна без додатни интервенции за оптимизација.

hybrid hosting money back

Добивате DIVI лиценца и 50% попуст за првиот месец

комплетна лиценца за DIVI со вклучени Divi Extra и Divi тема + Divi Bloom и Monarch плагин, се додека сте наш клиент.
(важи за пакетите наведени подолу + сите дедицирани сервери)

Divi EXTRA

The Ultimate Magazine WordPress Theme
Powered by the Divi Builder.

Divi BLOOM

Grow Your Following! Gain More Email Subscribers with BLOOM, an Email Opt-In Plugin.

Divi Monarch

Level Up! Take Social Sharing to the Next Level with Monarch. A Social Media Plugin with Style.

[ARPrice id=103]

КУПОН -50%: 50PER1M

Ако овие пакети не се совпаѓаат со големината на вашиот буџет, погледнете ја целосната понуда со клик на копчето подолу. Доколку вашите барање се специфични, контактирајте не преку емаил, live chat, или преку контакт формата на веб страната.

НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ?

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ПАКЕТ И ОСЕТЕТЕ ЈА БРЗИНАТА

цената на Тест пакетот е 50ден. симболична цена наменета за заштита од злоупотреба.
Аплицирајте за бесплатен Тест пакет преку контакт формата, со кратко образложение за вашата намера.

Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google

придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.