почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

ХИБРИД ХОСТИНГ

Професионален тим со повеќе од 27 години искуство. Лутајќи по лавиринтите на комплицирани техникалии, панели, апликации кои треба да ви го поедностават „животот“ но во суштина само го комплицираат, решивме да го создадеме HybridHosting. Нашата мисија е да заборавите што значи сервер, одржување, ресурси, безбедност. Комплетна симплификација, едноставност во менаџирање на вашата веб страна и вашиот онлајн бизнис.

ШТО Е „MANAGED WORDPRESS HOSTING“?

 

Тип на хостинг кој е сетиран за перформанси (брзина, стабилност, безбедност). Со овој тип на хостинг вашата енергија можете да ја насочите само кон развивање на вашата веб страна, на раст на вашиот бизнис! Ваша подршка ќе бидат професионалци за WordPress и Сервери. Наменет за мали, средни но и големи компании како и за физички лица. Нема да имате потреба за „in house“ одржување, вашите ресурси и фокус насочете ги кон продуктивност.

МИСИЈА

HybridHosting е дел од “Entrepreneur Business Solutions” лоцирана во Велика Британија. Насочени сме кон пронаоѓање решенија за поедноставување, симплифицирање, на онлајн работењето на мали, средни и големи компании. HybridHosting е одговор на сите ваши проблеми околу одржувањето на вашата веб страна.

90% побрз WordPress хостинг

Без главоболки околу одржувањето на веб страната

Фокус само на вашиот бизнис и раст

Бесплатна миграција

години техничко искуство

години одржавање сервери

дена договор (без годишни обврски)

НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ?

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ПАКЕТ И ОСЕТЕТЕ ЈА БРЗИНАТА

цената на Тест пакетот е 50ден. симболична цена наменета за заштита од злоупотреба.
Аплицирајте за бесплатен Тест пакет преку контакт формата, со кратко образложение за вашата намера.

Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google

придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.