почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Емаил Сервер – Hybrid M1 (5GB)

Е- mail сервер, наменет за Бизнис клиенти и физички лица со најдобра цена во Македонија. Основен пакет кој поддржува 1 домен и неограничено e- mail сандачиња со вкупен простор до 5GB.

За специфични барања недефинирани во понудата контактирајте не. Можност за зголемување на просторот и домените кои ви се потребни.

  • 1 домен / 5GB Webmail простор
  • неоиграничено емаил адреси
  • IMAP / POP3 / SMTP
  • Anti SPAM
  • Shared IP

Се закупува на минимум 1 год.

720 ден/годишно

SKU: HHM1LVL605 Категорија Ознаки: , , , , , , , ,

Емаил сервер, менаџиран со комплетна поддршка, вашите е- mail пораки секогаш на вистинското место. Hybrid M1 e- mail серверот е основна понуда од овој тип. За специфични понуди ве молиме да не контактирате. Во можност сме да ви доставиме понуда за било кое специфично барање кое го имате (oд 5GB па до 50TB простор, неограничено домени итн.)
По барање на клиентот можно е и промена на конфигурацијата на Webmin, Roundcube webmail, итн.

Контактирајте не на е- mail [email protected] или на следниов линк <-

 

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.