почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

– Бесплатна понуда –
Scientia Potentia Est!

– Знаењето е моќ! –

Секоја образовна институција е потребно да има онлајн присуство посебно во ова време
во кое Онлајн Едукацијата е можеби единствен начин за едукација!

Единствена промоција во Македонија наменета за Основни и Средни училишта

Хостинг

Комплетно менаџиран од наша страна. Немате никакви обврски да се грижите за техникалии. 

Емаил

Бесплатни емаил сандачиња за сите од образовната институција.

DIVI 4.0 Лиценца

Бесплатно лиценца за DIVI со вклучени илјадници „layouts“ за брз старт.  

Hybrid Hosting е општествено одговорна компанија

 • Секоја образовна институција во денешно време едноставно е задолжително да биде присутна онлајн
 • Нудиме Бесплатен Хостинг за образовни институции (основни и средни училишта) 
 • Бесплатни Емаил сандачиња за секој вработен во институцијата
 • DIVI 4 лиценца бесплатно за брзо развивање, надградба на веб страната која ја имате или нова веб страна која би ја изработиле
 • Техничка подршка и целосно менаџиран хостинг сервер од наша страна
 • Можност и за партнерство со веб дизајнери или фриленсери кои би сакале да им помогнат на образовните институции да им изработат или помогнат во изработување на веб страна
 • Континуирана надградба на бесплатните услуги во оваа понуда во зависност од потребите 
 • Ако немате домејн, нудиме можност (бесплатно) да користите домејн на HybridEdu.mk

Контактирајте не на [email protected] за повеќе инфо

p

Наша цел

 • Нашата дејност во овој период ни дозволува и обврзува да помогнеме колку што можеме.
 • Промоција на WordPress платформата
 • Промоција на нашиот начин на работа, комплетна техничка поддршка, односно Менаџиран WordPress хостинг по цена на стандарден хостинг.
HybridHosting е дел од “Entrepreneur Business Solutions” лоцирана во Велика Британија. Насочени сме кон пронаоѓање решенија за поедноставување, симплифицирање, на онлајн работењето на мали, средни и големи компании како и физички лица.
HybridHosting е одговор на сите ваши проблеми околу одржувањето на вашата веб страна!

Нашата комплетна понуда

Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google

придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.