почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Професионален WordPress Хостинг

Број 1 хостинг услуга во Македонија.
Оптимизирани сервери за најдобро WordPress искуство.

Почуствувајте Брзина, Моќ, Стабилност!

Заборавете на проблемите со серверот, стабилноста, сигурноста на вашата или веб страната на вашиот клиент.
Фокусирајте се само на вашиот бизнис!

Зошто Hybrid Hosting ?

Почетничка грешка е да изберете хостинг кој е најефтин, хостинг кој мислите дека ќе ги задоволува вашите потреби без притоа да размислите добро и да ги споредите техничките перформанси кои ги добивате. Во Hybrid Hosting нудиме квалитет, нудиме “managed WordPress hosting” по цена на стандарден хостинг.

Што значи Managed WordPress Hosting?

Во кратки црти значи, комплетна оптимизација на самиот сервер за беспрекорна подршка на WordPress платформата. Добивате најдобри перформанси (брзина, стабилност, безбедност) кои што неможете да ги имате на стандарден хостинг.

Веб страна хостирана на стандарден хостинг, мигрирана на „managed WordPress hosting“ на сервер со исти спецификации функционира за 50% побрзо.

Хардверот на кој „возат“ нашите сервери во Hybrid Hosting е моментално број #1 во хостинг индустријата.

Втора генерација на AMD EPYC процесори и NvME ssd дискови, хардвер кој можете да го најдете само кај најскапите хостинг компании.

Не би се споредувале со ниту една хостинг компанија од Македонија, нивниот застарен пристап на веб хостинг е надвор од конкуренција, но нема да бидеме скромни и ќе се споредиме со најдобрите во моментов „Кинста“, слободно проверете ги услугите и цените кои ги имаат.

ПОВЕЌЕ

Custom compiled Nginx, light and fast

Google-Brotli compression 

Lightning fast PHP-FPM 

Карактеристики на Hybrid Hosting споредено со стандарден хостинг

[wptb id=216524]

%

Минимум 50% побрза веб страна

Со мигрирање во Hybrid Hosting добивате минимум 50% зголемување на брзината на вашата веб страна без додатни интервенции за оптимизација.

hybrid hosting money back

ПОДДРШКА

Што може да очекувате од Hybrid Hosting како наш клиент?
  • Бесплатна миграција
  • Беспрекорна брзина на вашата веб страна
  • Стабилност и сигурност
  • Бесплатен web-fix на вашиот WordPress при евентуални проблеми, грешки при инсталација на плагини и сл.
  • Бесплатно одклонување на вируси, хак и сл.
  • Бесплатна оптимизација по потреба или на одреден период кога сметате дека има некој проблем
  • Бесплатни советодавни услуги
  • Сакате да имплементирате одредена функционалност – не знаете како – ние сме тука за Вас!

СОРАБОТКА

Покрај услугите кои ги нудиме и се достапни за сите физички и правни лица во Македонија, нудиме и специјална соработка со Web Design, Web Developer компании и freelancer-и кои имаат за цел да им пружат најдобро искуство на своите клиенти!

Ние не нудиме обичен продукт, ние нудиме комплетна партнерска соработка, комплетно одржување и грижа за Вас и за вашите клиенти!

Контактирајте не на [email protected]

НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ ОДЛУЧИТЕ?

НАРАЧАЈТЕ ТЕСТ ПАКЕТ И ОСЕТЕТЕ ЈА БРЗИНАТА

цената на Тест пакетот е 50ден. симболична цена наменета за заштита од злоупотреба.
Аплицирајте за бесплатен Тест пакет преку контакт формата, со кратко образложение за вашата намера.

Брзината и Сигурноста ќе ви ги зголемат шансите за добар ранк на Google

придружете се на веб администраторите кои се „возат“ на најбрзите сервери!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.