почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Cloud 1

Перформанси и ресурси со најдобра цена.

Основен пакет, со ресурси доволни за било кој основен веб сајт.

Припаѓа во категоријата на хостинг пакети за почетници или веб страни со мал трафик, сепак со поголем простор од неговиот претходник Cloud 0

SKU: HH001SHAH Категорија Ознаки: , , ,

Припаѓа во категоријата на хостинг пакети за почетници или веб страни со мал трафик, сепак со поголем простор од неговиот претходник Cloud 0.

Со 6GB NvME SSD простор и AMD EPYC 2gen. процесор и fully managed WordPress хостинг од наша страна можете да очекувате само ултра перформанси.

 

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.