почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Стартер „Entry Level“ Хостинг

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

 • 1 WordPress инсталација
 • 1 DIVI лиценца
 • „Кик Старт“ пакет
  240 темплејти или 1766+ готови страници (DIVI)
 • 1GB NvME – простор
 • 2К сообраќај /м
 • Бесплатен SSL / CDN/ DDoS
 • Бесплатен емаил – SMTP relay
 • Почетнички „Entry level“ пакет наменет за физички лица.
 • “Self Healing” технологија
 • wp-admin, FTP, ssh, usermin
 • Одличен избор за портфолиа, веб страни со мала оптовареност и за учење / тестирање.
 • NO bloating – NO overselling
 • Се закупува на минимум 6 месеци.
  99 ден / месечно
  2 месеца гратис со закуп на 1 година (или 83 ден/м)
Clear

„Entry Level 99“ хостинг пакетот е пакет за почетници. Меѓутоа сосема доволен и за помали компании кои не очекуваат голем број на посети на нивната страна и немаат потреба од премногу простор. Едноставно сакаат да бидат присутни онлајн, да имаат свое портфолио, инфо итн.

Како и останатите хостинг пакети кои ги нудиме, користиме најдобар хардвер во моментот кој се користи во хостинг индустријата.

Нашите услуги и поддршката која ја даваме се беспрекорни - Managed Wordpress Hosting за цена на стандарден хостинг.

Најдобра цена во Македонија за најдобри перформанси!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.