почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Cloud3 Business Level

Основен хостинг пакет со ултра перформанси, managed WordPress hosting, ниво 3

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

 • 6 WordPress инсталации
 • 1 DIVI лиценца
 • 100GB SSD – простор
 • Бесплатен SSL / CDN/ DDoS
 • 20K сообраќај
 • Бесплатен емаил – SMTP relay
 • Основен „Business level“ пакет наменет за физички и правни лица.
 • wp-admin, FTP, ssh пристап
 • Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.
 • NO bloating – NO overselling
 • Се закупува на минимум 6 месеци.
  620 ден / месечно
  2 месеца гратис со закуп на 1 година (или 516 ден/м)
Clear

SKU: HHCL3BL620 Категорија Ознаки: , , , ,

Основен хостинг пакет со ултра перформанси, managed WordPress hosting, ниво 3

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.