почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Cloud 2

Основен хостинг пакет со ултра перформанси, managed WordPress hosting.

Ниво 2 од нашата понуда на хостинг пакети, одличен избор за повеќе основни веб страни (4).

Ако Cloud 0 и Cloud 1 не ви ги задоволуваат потребите, потребен ви е повеќе простор или имате повеќе основни веб страни, тогаш ова е вистинскиот избор!

SKU: HH002STPH Категорија Ознаки: , , , , ,

Основен хостинг пакет со ултра перформанси, managed WordPress hosting.

Ниво 2 од нашата понуда на хостинг пакети, одличен избор за повеќе основни веб страни (4).

Ако Cloud 0 и Cloud 1 не ви ги задоволуваат потребите, потребен ви е повеќе простор или имате повеќе основни веб страни, тогаш ова е вистинскиот избор!

Повеќе инфо / спецификации во Дополнителни информации табот.

 

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.