почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Cloud 0

  • 99ден / месечно
  • (илустративно, пакетот се закупува само на 6 месеца)

„Cloud 0“ хостинг пакетот е Стартер Пакет за почетници. Меѓутоа сосема доволен и за помали компании кои не очекуваат голем број на посети на нивната страна и немаат потреба од премногу простор. Едноставно сакаат да бидат присутни онлајн, да имаат свое портфолио, инфо итн.

Најдобра цена во Македонија за најдобри перформанси!

SKU: HH027CLOH Категорија Ознаки: , , , , ,

„Cloud 0“ хостинг пакетот е Стартер Пакет за почетници. Меѓутоа сосема доволен и за помали компании кои не очекуваат голем број на посети на нивната страна и немаат потреба од премногу простор. Едноставно сакаат да бидат присутни онлајн, да имаат свое портфолио, инфо итн.

Како и останатите хостинг пакети кои ги нудиме, користиме најдобар хардвер во моментот кој се користи во хостинг индустријата.

Нашите услуги и поддршката која ја даваме се беспрекорни - Managed Wordpress Hosting за цена на стандарден хостинг.

Најдобра цена во Македонија за најдобри перформанси!

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.