почуствувајте брзина, моќ, стабилност и инстант поддршка

Најава

Пребарај

Cart 0 0ден

Looking for a Specific Product?

Shared хостинг

entry level hosting

Entry Level 99

Стартер пакет со вклучена лиценца за DIVI и вклучени готови темплејти за брз старт на вашата веб страна.

Average Level

Одличен избор за лични и бизнис портфолиа, веб страни со просечна оптовареност и за учење / тестирање.

Business level

Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

VPS понуда

Hybrid SX2

4CPU, 8GB RAM, 200GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX3

6CPU, 16GB RAM, 400GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Hybrid SX4

8 CPU, 60GB RAM, 800GB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
1 x дедицирана IP адреса

Контакт

Контакт

емаил, тикет систем, социјални мрежи

Hybrid X

XX CPU, XXXGB RAM, XXTB SSD
Virtualmin/ Webmin/ Usermin
SSH / FTP
Дедицирани X x IP адреси

Понуда креирана според бараните потреби.

Hybrid SX5

Припаѓа на серијата SX на стандардни дедицирани сервери со одлични цени.

Professional level дедициран сервер со ултра перформанси, синоним за МОЌ!

Комплетно менаџиран, WordPress „custom build hosting“ сервер.

Одлично решение за хостинг на веб страни со голем трафик и е-продавници.

Немате никакви обврски да се грижите за техникалии.
Ваша обврска е вашиот напредок. Наша обврска е комплетно да ве поддржиме во тоа.

SKU: HH028HYSX5H Категорија Ознаки: , , , , , ,

Припаѓа на серијата SX на стандардни дедицирани сервери со одлични цени.

Professional level дедициран сервер со ултра перформанси.

Комплетно менаџиран, WordPress „custom build hosting“ сервер.

Одлично решение за хостинг на веб страни со голем трафик и е-продавници.

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.